Αξεσουάρ αναπηρικών αμαξιδιων

Αξεσουάρ αναπηρικών αμαξιδιων

Σας προσφέρουμε μία σειρά επιπρόσθετου εξοπλισμού αναπηρικών αμαξιδίων, υψηλών προδιαγραφών. Ράμπες μεταφοράς, ζώνες ασφαλείας, μαξιλάρια ανατομικά και τραπεζάκια φαγητού, καλύπτουν πλήρως τις εκάστοτε ανάγκες των ασθενών.

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Μάρκα: ALFA CARE
Ζώνη ασφαλείας αμαξιδίου AC - 460 με μηχανισμό ασφαλείας   - Προσφέρει άνεση και ασφάλεια στον ασθενή κατά τη μετακίνηση του.   - Οι δύο άκρες της ζώνης τοποθετούνται στο σκελετό των βραχιόνων ή της πλάτης του   αμαξι..
€15,80
Μάρκα: ALFA CARE
Ζώνη ασφαλείας αμαξιδίου σε μορφή γιλέκου AC - 459 Προσφέρει άνεση και ασφάλεια στον ασθενή κατά τη μετακίνηση του. Φαρδιά ζώνη ασφαλείας αμαξιδίου, κατασκευασμένη από μαλακό υλικό Τοποθετείται χιαστί, αγκαλιάζοντας το θώρακα και την κοιλι..
€41,20
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι κόκκυγα AC - 722 Μαξιλάρι με εγκοπή σε σχήμα V, ειδικά σχεδιασμένο για την αποφόρτιση της περιοχής του κόκκυγα. Κατασκευασμένο από Visco - Elastic πολυουρεθάνη (memory foam) Το υλικό παίρνει το σχήμα του σώματος, προσφέροντας άνεσ..
€29,00
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι κυψελωτό με κάλυμμα AC - 724   - Μαξιλάρι κατασκευασμένο από πολύ μαλακό αφρολέξ σε μορφή κυψελών.   - Επενδυμένο από υφασμάτινο κάλυμμα με φερμουάρ, το οποίο αφαιρείται και   να πλένεται (στο χέρι).  ..
€37,00
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι με τρύπα AC - 721 Μαξιλάρι με οπή στο κέντρο, ειδικά σχεδιασμένο για την αποφόρτιση των σημείων που δέχονται αυξημένη πίεση στην καθιστή θέση. Μαξιλάρι κατασκευασμένο από Visco - Elastic πολυουρεθάνη (Memory Foam). Χάρη στο υλικό του, ..
€34,20
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι σφήνα με κλίση AC - 723   - Ιδανικό βοήθημα για την υποστήριξη του κορμού στο κρεβάτι   - Προτείνεται επίσης, για την καλύτερη ρύθμιση της κλίσης του σώματος στο   κάθισμα για πολύωρη εργασία   - Δ..
€18,90
Μάρκα: ALFA CARE
Ράμπες αναπηρικού αμαξιδίου AC - 454 μήκους 1.5m   - Ράμπες αναπηρικού αμαξιδίου, με δυνατότητα πτύξεως, κατάλληλες για την ασφαλή   μετακίνηση ασθενών με κινητικά προβλήματα.   - Διευκολύνουν την ανάβαση και την κατάβαση σε επικλινείς επιφάνει..
€195,00
Μάρκα: ALFA CARE
Ράμπες αναπηρικού αμαξιδίου AC - 456 μήκους 2m   - Ράμπες αναπηρικού αμαξιδίου, με δυνατότητα πτύξεως, κατάλληλες για την ασφαλή   μετακίνηση ασθενών με κινητικά προβλήματα.   - Διευκολύνουν την ανάβαση και την κατάβαση σε επικλινείς επιφάνειες..
€220,00
Μάρκα: ALFA CARE
Στατώ ορού αμαξιδίου AC - 453 με δύο άγγιστρα.   - Τοποθετείται με ευκολία στους περισσότερους τύπους αναπηρικών αμαξιδίων.   - Εφαρμόζει με ασφάλεια στο σωλήνα της πλάτης του αμαξιδίου   - Στηρίζεται σε δύο σημεία (σ..
€24,90
Μάρκα: ALFA CARE
Τραπέζι αμαξιδίου ξύλινο AC - 451   - Τοποθετείται με ευκολία στους περισσότερους τύπους αναπηρικών αμαξιδίων.   - Εφαρμόζει με αυτοκόλλητα velcro στους βραχίονες των αμαξιδίων   - Άνοιγμα 29 cm   - Διαστάσ..
€39,00
Μάρκα: ALFA CARE
Τραπέζι αμαξιδίου πλαστικό AC - 452   - Τοποθετείται με ευκολία στους περισσότερους τύπους αναπηρικών αμαξιδίων.   - Εφαρμόζει με πλαϊνά μεταλλικά στηρίγματα και σφιγκτήρες στους βραχίονες   - Άνοιγμα 27 cm   ..
€40,00
Μάρκα: MOBIAKCARE
Βάση Ποτηριού για αναπηρικά αμαξίδια Κωδικός: 0808519 Προσαρμόζεται στο μπράτσο του αναπηρικού αμαξιδίου ..
€4,50
Μάρκα: MOBIAKCARE
Κατάλληλη για κάθε τύπο αμαξιδίου Στερεώνεται γύρω από το κάθισμα ή την πλάτη ..
€10,00
Μάρκα: MOBIAKCARE
Ζώνη Ανδρική Διαχωρισμού Μηρών Koala Κωδικός: 0806687   Οι γυναικείες και ανδρικές ζώνες διαχωρισμού μηρών Koala Moretti είναι σχεδιασμένες για να αποτρέπετε η ολίσθηση προς τα εμπρός της λεκάνης των ασθενών που κάθονται σε αναπηρικό αμ..
€45,00
Μάρκα: MOBIAKCARE
Ζώνη Γυναικεία Διαχωρισμού Μηρών Koala Κωδικός: 0806688   Οι γυναικείες και ανδρικές ζώνες διαχωρισμού μηρών Koala Moretti είναι σχεδιασμένες για να αποτρέπετε η ολίσθηση προς τα εμπρός της λεκάνης των ασθενών που κάθονται σε αναπηρικό ..
€50,00
Μάρκα: MOBIAKCARE
Ζώνη Στήθους Ανδρική Koala Κωδικός: 0806677 Οι ζώνες αυτές είναι σχεδιασμένες για να αποτρέπουν την ολίσθηση προς τα εμπρός και να διευκολύνουν τον περιορισμό του θώρακα των ασθενών που κάθονται σε αναπηρικό καροτσάκι ή απλή καρέκλα. Οι ..
€38,90
Μάρκα: MOBIAKCARE
Ζώνη Στήθους Γυναικεία Koala Κωδικός: 0806678 Οι ζώνες αυτές είναι σχεδιασμένες για να αποτρέπουν την ολίσθηση προς τα εμπρός και να διευκολύνουν τον περιορισμό του θώρακα των ασθενών που κάθονται σε αναπηρικό καροτσάκι ή απλή καρέκλα. Οι&nb..
€38,90
Μάρκα: MOBIAKCARE
Ποτήρι για αναπηρικά αμαξίδια Κωδικός: 0808518 Ποτήρι για τη βάση ποτηριού αμαξιδίου 0808519 ..
€2,20
Μάρκα: MOBIAKCARE
Πτυσσόμενη, μαζεύει εύκολα σε ρολό & μεταφέρεται μέσα στην ειδική θήκη Διαστάσεις (ΜxΠ): 76X96cm Μέγιστο βάρος: 270 κιλά Περιλαμβάνεται ειδική θήκη φύλαξης και μεταφοράς ..
€152,00
Logo IGProfit
Logo IGSites
Logo IGPrint
Logo eShop4all
×
×
×
×
×
×
×