Ανελκυστήρας σκάλας με καρεκλάκι

Ανελκυστήρας σκάλας με καρεκλάκι

Ανελκυστήρες ασθενών με καρεκλάκι, για κάθε είδους σκάλα.

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Με τον ΟΤΟ-ΟNE μπορείτε να εξυπηρετήσετε κάθε κλιμακοστάσιο, στενό, με περίεργες στροφές ή ακόμα και με απότομη κλήση. Ο ανελκυστήρας αυτός εξυπηρετεί τους περισσότερους τύπους σκάλας, ευθείες, κυρτές με γωνίες 90 ή 180 μοιρών, ακόμη και τύπου σπιρά..
Καλέστε μας για να μάθετε την τιμή
Ο ανελκυστήρας, λειτουργεί εύκολα, είναι ασφαλής και αξιόπιστος. Κάθε ανελκυστήρας Cumbria, έχει άνετο μεγάλο κάθισμα, αναδιπλούμενους βραχίονες, ζώνη ασφαλείας, περιστρεφόμενη καρέκλα και μεγάλο άνετο υποπόδιο. Κατασκευάζεται: Μεγάλη Βρετανία Ωφέ..
Καλέστε μας για να μάθετε την τιμή
Με την Flow μπορείτε να εξυπηρετήσετε κάθε κλιμακοστάσιο, στενό, με περίεργες στροφές ή ακόμα και με απότομη κλήση. Ο ανελκυστήρας αυτός εξυπηρετεί τους περισσότερους τύπους σκάλας, ευθείες, κυρτές με γωνίες 90 ή 180 μοιρών, ακόμη και τύπου σπιράλ...
Καλέστε μας για να μάθετε την τιμή
Ο ανελκυστήρας Levant, λειτουργεί εύκολα, και κινείται με τη δύναμη μπαταρίας, χωρίς τις περιπλοκές διακοπής ρεύματος. Με απλή και γρήγορη εγκατάσταση, ο ανελκυστήρας αυτός κάνει τη διαδρομή του σε σταθερή και γερή ράγα αλουμινίου στερεωμένη στα σκα..
Καλέστε μας για να μάθετε την τιμή
Με τον PARALLEL μπορείτε να εξυπηρετήσετε κάθε ευθύ κλιμακοστάσιο. Με  ράγα αλουμινίου είναι ιδανικό για στενές ευθείες σκάλες.   Τεχνικές προδιαγραφές του ανελκυστήρα Parallel Κατασκευάζεται: The Netherlands Ωφέλιμο φορτίο: 127 κιλά Ταχύτητα..
Καλέστε μας για να μάθετε την τιμή
Με τον ανελκυστήρα Signor, εξυπηρεντούνται όλοι οι τύποι σκάλας. Ο ανελκυστήρας αυτός εξυπηρετεί τους περισσότερους τύπους σκάλας, ευθείες, κυρτές με γωνίες 90 ή 180 μοιρών, ακόμη και τύπου σπιράλ. Για να ταιριάζει με το ντεκόρ σας το κάθισμα προσφέ..
Καλέστε μας για να μάθετε την τιμή
Με τον TWO μπορείτε να εξυπηρετήσετε κάθε κλιμακοστάσιο, στενό, με περίεργες στροφές ή ακόμα και με απότομη κλήση. Ο ανελκυστήρας αυτός εξυπηρετεί τους περισσότερους τύπους σκάλας, ευθείες, κυρτές με γωνίες 90 ή 180 μοιρών, ακόμη και τύπου σπιράλ. ..
Καλέστε μας για να μάθετε την τιμή
Αναβατόριο Ευθείας Ανάβασης Meditek Περιγραφη/Χαρακτηριστικά: Στήριγμα όρθιας θέσης. Ιδανικό για όσους έχουν δυσκολία στο να καθήσουν ή να λυγίσουν τα γόνατα. Αισθητήρες ασφαλείας. Οι αισθητήρες πίεσης σταματούν αυτόματα το αναβατόριο εάν αισθα..
€2.600,00
Logo IGProfit
Logo IGSites
Logo IGPrint
Logo eShop4all
×
×
×
×
×
×
×