Ασκήσεις Χεριών – Δακτύλων

Ασκήσεις Χεριών – Δακτύλων

Σειρά προϊόντων για την ενδυνάμωση των χεριών και των δακτύλων ατόμων που βρίσκονται στο στάδιο αποκατάστασης. Χρησιμοποιούνται  και για την εξάσκηση αθλητών. 

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Μάρκα: ALFACARE
Δυναμικό δίχτυ ασκήσεων χεριών - δακτύλων Το δυναμικό δίχτυ ασκήσεων power web combo παρέχει το μοναδικό πλεονέκτημα των δύο αντιστάσεων σε ένα προϊόν, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία. Διατίθεται σε δύο (2) διαφορετικούς συνδυασμούς ..
€42,50
Μάρκα: ALFACARE
Εξασκητής δακτύλων Ο εξασκητής δακτύλων gripmaster είναι ένα μοναδικό όργανο ασκήσεων που γυμνάζει κάθε δάκτυλο ξεχωριστά. Βελτιώνει τη δύναμη, την ταχύτητα και την επιδεξιότητα του χεριού. Είναι γνωστό παγκοσμίως και χρησιμοποιείται από όλα τα επί..
€25,00
Μάρκα: ALFACARE
Εξασκητής δακτύλων Ο εξασκητής δακτύλων Power - Web Flex - Grip είναι το νεότερο προϊόν της MSD. Αποτελεί ένα μοναδικό γυμναστή που χωράει στην παλάμη του χρήστη και προσφέρει την ικανότητα να δουλέψει την επιδεξιότητα, την έκταση κ..
€28,50
Μάρκα: ALFACARE
Εύπλαστο υλικό ασκήσεων χεριών - δακτύλων Το εύπλαστο υλικό (πλαστελίνη) ασκήσεων Theraflex Putty χρησιμοποιείται για ασκήσεις αποκατάστασης με σκοπό την ενδυνάμωση του χεριού. Χρησιμοποιείται επίσης για την καταπολέμηση του stress. Είναι άοσμο, δε..
€8,00
Μάρκα: ALFACARE
Μπαλάκι anti - stress με αέρα AC - 950. Ειδικά σχεδιασμένο για ασκήσεις αποκατάστασης και ενδυνάμωσης των χεριών, των δακτύλων και του καρπού. Χρησιμοποιείται, επίσης, στην καθημερινότητα για την καταπολέμηση του stress. Χρώματα: Πράσινο, μπλε, ρο..
€3,00
Μάρκα: ALFACARE
Μπαλάκι Ασκήσεων φυσικοθεραπείας Αφρολέξ MSD  Μαλακό στην αφή, ειδικά σχεδιασμένο για ασκήσεις αποκατάστασης και ενδυνάμωσης των δακτύλων, των χεριών και του καρπού. Χρησιμοποείται επίσης για την καταπολέμηση του stress. Δια..
€2,60
Μάρκα: ALFACARE
Μπαλάκι Ασκήσεων φυσικοθεραπείας Στρογγυλό MSD  Ειδικά σχεδιασμένο για ασκήσεις αποκατάστασης και ενδυνάμωσης των χεριών, των δακτύλων και του καρπού. Χρησιμοποιείται επίσης, για τηνεξάσκηση αθλητών αλλά και στην καθημερινότητα..
€8,00
Μάρκα: ALFACARE
Μπαλάκι ασκήσεων φυσικοθεραπείας σιλικόνης ωοειδές Ειδικά σχεδιασμένο για ασκήσεις αποκατάστασης και ενδυνάμωσης των χεριών, των δακτύλων και του καρπού. Χρησιμοποιείται επίσης, για τηνεξάσκηση αθλητών αλλά και στην καθημερινότητα γ..
€8,00
Μάρκα: MOBIAKCARE
 Κίτρινο 1x - Μαλακό - Δάκτυλο (680 g) / Χέρι (2.3 kg) Η άσκηση χειρός  Digi-Flex® αναπτύσσει την αντοχή των δαχτύλων, την ευελιξία και τον συντονισμό, καθώς ενισχύει τη δύναμη των χεριών και των αντιβραχίων. Χρησιμοποιείται κάθε κουμ..
€34,80
Μάρκα: MOBIAKCARE
Κόκκινο Μαλακό - Δάκτυλο (1.4 kg) / Χέρι (4.54 kg) Η άσκηση χειρός  Digi-Flex® αναπτύσσει την αντοχή των δαχτύλων, την ευελιξία και τον συντονισμό, καθώς ενισχύει τη δύναμη των χεριών και των αντιβραχίων. Χρησιμοποιείται κάθε κουμπί ανεξάρ..
€34,80
Μάρκα: MOBIAKCARE
Μαύρο 1x - Σκληρό - Δάκτυλο (4.1 kg) / Χερι (14.1 kg) Η άσκηση χειρός  Digi-Flex® αναπτύσσει την αντοχή των δαχτύλων, την ευελιξία και τον συντονισμό, καθώς ενισχύει τη δύναμη των χεριών και των αντιβραχίων. Χρησιμοποιείται κάθε κουμπί ανε..
€34,80
Μάρκα: MOBIAKCARE
Μπλε Σκληρό - Δάκτυλο (3.2 kg) / Χερι (10.4 kg) Η άσκηση χειρός  Digi-Flex® αναπτύσσει την αντοχή των δαχτύλων, την ευελιξία και τον συντονισμό, καθώς ενισχύει τη δύναμη των χεριών και των αντιβραχίων. Χρησιμοποιείται κάθε κουμπί ανεξάρτητ..
€34,80
Μάρκα: MOBIAKCARE
Πράσινο Μέτριο - Δάκτυλο (2.3 kg) / Χερι (7.26 kg) Η άσκηση χειρός  Digi-Flex® αναπτύσσει την αντοχή των δαχτύλων, την ευελιξία και τον συντονισμό, καθώς ενισχύει τη δύναμη των χεριών και των αντιβραχίων. Χρησιμοποιείται κάθε κουμπί ανεξάρ..
€34,80
Μάρκα: MOBIAKCARE
 Ώχρα 2x - Μαλακό - Δάκτυλο (340 g) / Χέρι (1.1 kg) Η άσκηση χειρός  Digi-Flex® αναπτύσσει την αντοχή των δαχτύλων, την ευελιξία και τον συντονισμό, καθώς ενισχύει τη δύναμη των χεριών και των αντιβραχίων. Χρησιμοποιείται κάθε κουμπί ..
€34,80
Μάρκα: MOBIAKCARE
Κίτρινο 1x - Μαλακό - 1,4kg - Η Εργονομική χειρολαβή ErgoGrip διατίθεται σε ζεύγη. - Η δύναμη που απαιτείται για να κλείσουν οι λαβές ErgoGrip εκφράζεται με κιλά (Kg) - Το μέγεθος της αντίστασης των λαβών καλύπτει τις ανάγκες από τα πρώτα στάδια..
€12,40
Μάρκα: MOBIAKCARE
Κόκκινο Μαλακό - 2,7kg - Η Εργονομική χειρολαβή ErgoGrip διατίθεται σε ζεύγη. - Η δύναμη που απαιτείται για να κλείσουν οι λαβές ErgoGrip εκφράζεται με κιλά (Kg) - Το μέγεθος της αντίστασης των λαβών καλύπτει τις ανάγκες από τα πρώτα στάδια αποκ..
€12,40
Μάρκα: MOBIAKCARE
Μαύρο, 1x - Σκληρό - 22kg - Η Εργονομική χειρολαβή ErgoGrip διατίθεται σε ζεύγη. - Η δύναμη που απαιτείται για να κλείσουν οι λαβές ErgoGrip εκφράζεται με κιλά (Kg) - Το μέγεθος της αντίστασης των λαβών καλύπτει τις ανάγκες από τα πρώτα στάδια α..
€12,40
Μάρκα: MOBIAKCARE
Μπλε Σκληρό - 11kg - Η Εργονομική χειρολαβή ErgoGrip διατίθεται σε ζεύγη. - Η δύναμη που απαιτείται για να κλείσουν οι λαβές ErgoGrip εκφράζεται με κιλά (Kg) - Το μέγεθος της αντίστασης των λαβών καλύπτει τις ανάγκες από τα πρώτα στάδια αποκατάσ..
€12,40
Μάρκα: MOBIAKCARE
Πράσινο Μέτριο - 5,4kg - Η Εργονομική χειρολαβή ErgoGrip διατίθεται σε ζεύγη. - Η δύναμη που απαιτείται για να κλείσουν οι λαβές ErgoGrip εκφράζεται με κιλά (Kg) - Το μέγεθος της αντίστασης των λαβών καλύπτει τις ανάγκες από τα πρώτα στάδια αποκ..
€12,40
Logo IGProfit
Logo IGSites
Logo IGPrint
Logo eShop4all
×
×
×
×
×
×
×