Ασκήσεις Άνω & Κάτω άκρων

Ασκήσεις Άνω & Κάτω άκρων

Προϊόντα για την ενδυνάμωση των άνω και κάτω άκρων ατόμων που βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης. Η σειρά περιλαμβάνει και των υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας Γυμναστή Παθητικής Εξάσκησης Oxycycle 2.

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Μάρκα: ALFA CARE
Όργανο ασκήσεων με πεντάλ AC-3215 Ο γυμναστής με πεντάλ της MSD, είναι ένα αποτελεσματικό όργανο ασκήσεων των άνω και κάτω άκρων. Ιδανικό για την αποκατάσταση της μυϊκής δύναμης, τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και τον καλύτερο συντον..
€26,70
Μάρκα: ALFA CARE
Γυμναστής παθητικής εξάσκησης με πεντάλ Oxycycle 2 AC-3211 Ο γυμναστής παθητικής εξάσκησης με πεντάλ Oxycycle 2 της MSD είναι ένα θαυμάσιο όργανο ασκήσεων, για εξατομικευμένη και χαμηλής έντασης εξάσκηση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί..
€279,80
Μάρκα: MOBIAKCARE
Εγγύηση 1 έτους Για χρήση κατ’ οίκον Εκγύμναση άνω και κάτω άκρων Δυνατότητα ρύθμισης της δυσκολίας Ενδείξεις Κατανάλωσης θερμίδων και Ταχύτητας ..
€179,00
Μάρκα: OEM
Το Farma Bike B-1 είναι το μικρότερο και ελαφρύτερο ποδήλατο κινησιοθεραπείας, άνω και κάτω άκρων, για παθητική και ενεργητική άσκηση. Με το Farma Bike B-1 έχετε δυο ποδήλατα σε ένα, ενώ εξοικονομείτε χρόνο και χώρο. Με βάρος μόνο 5,3Kg μπορείτε να τ..
€290,00
Μάρκα: MOBIAKCARE
Εγγύηση: 1 έτος. Για χρήση κατ’ οίκον Για την εκγύμναση άνω & κάτω άκρων. Με δυνατότητα ρύθμισης της δυσκολίας ..
€36,90
Logo IGProfit
Logo IGSites
Logo IGPrint
Logo eShop4all
×
×
×
×
×
×
×