Κινησιοθεραπεία

Κινησιοθεραπεία

Σειρά  tape κινησιοθεραπείας. Τα tape κινησιοθεραπείας  της NASARA διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα των υλικών τους, τη μεγάλη τους ελαστικότητα και την ισχυρή τους εφαρμογή. Συστήνονται από τη Γερμανική Αθλητιατρική Ακαδημία (DAASM), τη Γερμανική Ομοσπονδία  Ολυμπιακών Αθλημάτων (DOSB) και χρησιμοποιούνται από χιλιάδες αθλητές παγκοσμίως.

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Μάρκα: ALFA CARE
Acu – Point Tape Κινησιοθεραπείας Nasara Το Tape Κινησιοθεραπείας Acu - Point, χαρίζει εκπληκτικό αποτέλεσμα και ανακούφιση των πόνων. Κατασκευάζεται στη Νότια Κορέα από τον οίκο Nasara. Το Acu - Point Taping βασίζεται στο συνδυασμό της γνώσ..
€20,00
Μάρκα: ALFA CARE
Tape Υφασμάτινη Αυτοκόλλητη Επιδεσμική Ταινία AC-3350 Διαστάσεις: 2.5cm (Π) x 13.7m (Μ) Tape περίδεσης αθλητών κατάλληλη για την επιπλέον υποστήριξη, αλλά και την πρόληψη τραυματισμών των αρθρώσεων,  τενόντων και συνδέσμων κυρίως κατά τη δ..
€5,00
Μάρκα: ALFA CARE
Tape Υφασμάτινη Αυτοκόλλητη Επιδεσμική Ταινία AC-3350 Διαστάσεις: 3.8cm (Π) x 13.7m (Μ) Tape περίδεσης αθλητών κατάλληλη για την επιπλέον υποστήριξη, αλλά και την πρόληψη τραυματισμών των αρθρώσεων,  τενόντων και συνδέσμων κυρίως κατά τη δ..
€6,00
Μάρκα: ALFA CARE
Tape Υφασμάτινη Αυτοκόλλητη Επιδεσμική Ταινία AC-3350 Διαστάσεις: 5cm (Π) x 13.7m (Μ) Tape περίδεσης αθλητών κατάλληλη για την επιπλέον υποστήριξη, αλλά και την πρόληψη τραυματισμών των αρθρώσεων,  τενόντων και συνδέσμων κυρίως κατά τη διά..
€10,00
Μάρκα: ALFACARE
Επίδεσμος tape κινησιοθεραπείας, μεγάλης ελαστικότητας και ισχυρής εφαρμογής. Κατασκευάζεται στη Νότια Κορέα από τον οίκο Nasara. Διατίθεται σε ρολό διαστάσεων 5 cm (Π) x 5 cm (Μ). Τα αποτελέσματα της κινησιοθεραπείας: Υποστηρίζ..
€14,00
Μάρκα: ALFA CARE
Επίδεσμος Αράχνη Underwrap 7cm x 27m AC-335 Κωδικός:AC-3353 Ο επίδεσμος αράχνη χρησιμοποιείται πριν την επίδεση με αυτοκόλλητη αθλητική ταινία. Με αυτόν τον τρόπο η αυτοκόλλητη ταινία δεν κολλάει στο δέρμα & αφαιρείται ανώδυνα. Πλεονεκτήματα χρήση..
€6,00
Μάρκα: OEM
Το Farma Bike B-1 είναι το μικρότερο και ελαφρύτερο ποδήλατο κινησιοθεραπείας, άνω και κάτω άκρων, για παθητική και ενεργητική άσκηση. Με το Farma Bike B-1 έχετε δυο ποδήλατα σε ένα, ενώ εξοικονομείτε χρόνο και χώρο. Με βάρος μόνο 5,3Kg μπορείτε να τ..
€290,00
Logo IGProfit
Logo IGSites
Logo IGPrint
Logo eShop4all
×
×
×
×
×
×
×