Ασκήσεις ώμων

Ασκήσεις ώμων

Σειρά προϊόντων ασκήσεων για τους ώμους και το άνω μέρος τους σώματος. Προϊόντα όπως τα MSD-BAND (λάστιχο γυμναστικής) και MSD-TUBE (σωλήνας γυμναστικής) είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα  για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την χρηστικότητά  τους.

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Μάρκα: ALFA CARE
Ειδικές λαβές ασφαλείας AC - 3101 Χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με το σωλήνα γυμναστικής MSD - Tube, προσφέροντας ευκολία στη χρήση. Διατίθενται ανά ζεύγος. ..
€13,00
Μάρκα: ALFA CARE
Εξασκητής αστραγάλων AC-3145 Αποτελεί ένα εύχρηστο και αποτελεσματικό βοήθημα εξάσκησης αστραγάλων, εναρμονισμένο πλήρως με τα ποιοτικά standards της MSD. Τα πόδια γλιστρούν άνετα στην ελαστική ταινία (latex free) που αποτελείται από δύο θηλιές. Αυτ..
€22,00
Λάστιχο γυμναστικής MSD - Band Το λάστιχο γυμναστικής MSD Band, χρησιμοποιείται για την εξάσκηση των ώμων. Ασκώντας θετική ή αρνητική πίεση στους μυς, βελτιώνεται η έκταση της κίνησης, η δύναμη και η συνεργασία των μυϊκών ομάδων. Υψηλής ποιότητας κ..
€2,00
Μάρκα: ALFACARE
Μπάρα ασκήσεων MSD - Bar Η ελαστική μπάρα ασκήσεων MSD - Bar είναι ειδικά σχεδιασμένη για την αποκατάσταση τραυματισμών του βραχίονα και του ώμου. Επιτρέπει κινήσεις κάμψης - έκτασης και προσαγωγής - απαγωγής. Είναι επίσης ικανή για την κινητοποίηση..
€30,00
Μάρκα: ALFACARE
Σωλήνας γυμναστικής MSD - Tube Ο σωλήνας γυμναστικής MSD Tube, χρησιμοποιείται για την εξάσκηση των ώμων. Βελτιώνει την έκταση της κίνησης, τη δύναμη και τη συνεργασία των μυϊκών ομάδων, με στόχο την αποκατάσταση τραυματισμών. Σε συνδυασμό με τις λ..
€2,50
Μάρκα: ALFACARE
Tροχαλία ασκήσεων με ελαστικό σωλήνα Η τροχαλία ασκήσεων με ελαστικό σωλήνα της MSD, χρησιμοποείται για την πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών των ώμων, αυξάνοντας την εμβέλεια της κίνησης τους. Χάρη στον ελαστικό της σωλήνα..
€20,00
Μάρκα: ALFA CARE
Τροχαλία ασκήσεων με κορδόνι AC-3150 Η τροχαλία ασκήσεων με κορδόνι της MSD, αποτελεί μια οικονομική και εύχρηστη συσκευή που βοηθά στην αύξηση της εμβέλειας στην κίνηση των ώμων. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και αποκατ..
€15,00
Μάρκα: ALFA CARE
Τροχαλία με κορδόνι κάθετη AC-3155 Η τροχαλία ασκήσεων βοηθά στην αύξηση της εμβέλειας στην κίνηση των ώμων. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και αποκατάσταση των τραυματισμών των ώμων. Τοποθετείται εύκολα στην πόρτα. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ..
€18,00
Logo IGProfit
Logo IGSites
Logo IGPrint
Logo eShop4all
×
×
×
×
×
×
×