Ορθοστατες

Ορθοστατες

Ορθοστάτες και ηλεκτροκίνητα αμαξίδια ορθοστάτες κατάλληλα για να καλύψουν τις ανάγκες ατόμων με νευρολογικές & νευρομυϊκές παθήσεις ή τετραπληγία. Εύκολη μετρατροπή από ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο σε ορθοστάτη ρυθμιζόμενης κλίσης.

Προσφέρουν εξατομικευμένη στήριξη & ευθυγράμμιση του σώματος

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Μάρκα: OEM
Σηκωθείτε όρθιοι με το InvacareDragonVerticμε μια απλή και προσβάσιμη σε σχεδόν όλους τους χρήστες κίνηση.   Το να σηκωθείτε στο σωστό ύψος τη σωστή στιγμή σίγουρα βοηθά στην ανεξαρτησία σας και στην υγεία σας. Μια κανονική ορθοστάτισ..
€7.450,00
Μάρκα: OEM
Αμαξίδιο με ηλεκτρική ορθοστάτιση και ηλεκτρική ώθηση.     Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και φορτιστής. Ανακλινόμενη πλάτη. Ζώνη θώρακος 2 σημείων. Στηρίγματα κνημών. Κάθισμα ρυθμιζόμενο στο βάθος. Υποπόδια ρυθμιζόμενα..
€6.400,00
Μάρκα: OEM
Το αμαξίδιο Invacare Action Vertic είναι ένα αμαξίδιο χειροκίνητο με ηλεκτρική ορθοστάτιση. Απευθύνεται σε δραστήριους χρήστες που επιθυμούν την ορθοστάτιση διατηρώντας πάντα τη κίνηση με τα χέρια για την ώθηση του αμαξιδίου. Έ..
€3.950,00
Μάρκα: OEM
Σηκωθείτε όρθιοι με το InvacareStorm3 Vertic με μια απλή και προσβάσιμη σε σχεδόν όλους τους χρήστες κίνηση.   Το να σηκωθείτε στο σωστό ύψος τη σωστή στιγμή σίγουρα βοηθά στην ανεξαρτησία σας και στην υγεία σας. Μια κανονικ..
€12.100,00
Μάρκα: OEM
Αμαξίδιο με ηλεκτρική ορθοστάτηση και χειροκίνητη ώθηση.     Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και φορτιστής. Ζώνη θώρακος 2 σημείων. Στηρίγματα κνημών. Κάθισμα ρυθμιζόμενο στο βάθος. Υποπόδια ρυθμιζόμενα στο ύψος. Ταπετσα..
€4.150,00
Μάρκα: ΚΥΡΙΤΣΗΣ
Περιγραφή Tροχήλατος ορθοστάτης µε υδραυλικό σύστηµα που επιτυγχάνει βαθµιαία κλίση από 90ο - 60ο, πράγµα που επιτρέπει στον χρήστη να παραµένει στην πρηνή θέση ενώ σταδιακά τον προετοιµάζει για την όρθια στάση. Του δίνει τη δυνατότητα µεταφοράς ..
Καλέστε μας για να μάθετε την τιμή
Μάρκα: ALFA CARE
Ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο-ορθοστάτης Το αμαξίδιο-ορθοστάτης διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής & την ευκολία στο χειρισμό του, προσφέροντας στο χρήστη άνεση & ελευθερία στο περιβάλλον που ζει. Ιδανικό για άτομα με νευρ..
€1.719,80
Μάρκα: OEM
Ηλεκτρικός ορθοστάτης κατάλληλος για χρήση στο σπίτι. Aποτελείται από δύο τµήµατα ώστε η µεταφορά του να είναι εύκολη. Tα πόδια µπορούν να ανοίξουν ή να κλείσουν σε τρείς θέσεις και αυτό µπορεί να γίνει ακόµη και ενώ ο ασθενείς αιωρείται προκειµένου ..
€1.985,00
Μάρκα: OEM
TORTUGA Tροχήλατος ορθοστάτης κατάλλολος για ορθοστάτηση πολύ µικρών παιδιών. Λόγω των πολλαπλών ρυθµίσεών του, ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού βήµα-βήµα. Κατασκευή από οικολογικά υλικά. Ρύθµιση κλίσης σκελετού 10ο. Τα στηρίγµατα στήθ..
Καλέστε μας για να μάθετε την τιμή
Μάρκα: OEM
Εύκολες μεταφορές Ο Reliant 350 είναι ένας μικρός και εύκολος στη χρήση ορθοστάτης που επιτρέπει τη γρήγορη μετάθεση ασθενών, από τους πιό εξαρτημένους μέχρι τους πιο αυτόνομους. Κατασκευασμένος για να διευκολύνει τη μετακίνηση-μεταφορά ..
€2.285,00
Μάρκα: OEM
Για τους ασθενείς που χρειάζονται βοήθεια όρθια, η Invacare Roze Stand-Up Lift έχει ρητά σχεδιαστεί για την προώθηση της ανεξαρτησίας για τον ασθενή, ενώ ταυτόχρονα την μείωση της επιβάρυνσης ανύψωσης από τον φορέα εκμετάλλευσης. Premium χαρακτηριστι..
€3.950,00
Μάρκα: OEM
Σύστηµα ορθοστάτησης, το οποίο συγκρατεί τη λεκάνη και τον κορµό δίνοντας δυνατότητα ελέγχου και διόρθωσης ενδεχόµενης απόκλισης.  - Πελότες διόρθωσης πλευρικής αποκλίσεως λεκάνης.- Πρόσθια κλίση 45ο  - Συγκράτηση γονάτων µε σύστηµα που τ..
Καλέστε μας για να μάθετε την τιμή
Μάρκα: OEM
CASTOROTTO Σύστηµα ορθοστάτησης, το οποίο συγκρατεί τη λεκάνη και τον κορµό δίνοντας δυνατότητα ελέγχου και διόρθωσης ενδεχόµενης απόκλισης. Πελότες διόρθωσης πλευρικής αποκλίσεως λεκάνης. Πρόσθια κλίση 10ο Συγκράτηση γονάτων µε σύστηµα ..
Καλέστε μας για να μάθετε την τιμή
Μάρκα: OEM
Σταθερός ορθοστάτης µε ξύλινη βάση επενδεδυµένη µε RUBBER µε µεταλλικό σκελετό, χρωµιωµένο, ρυθµιζόµενο στο ύψος τηλεσκοπικά. Οι δύο δερµάτινοι αυτοκόλλητοι ιµάντες που συγκρατούν τον θώρακα και τον κορµό του παιδιού στη σωστή θέση και σε συνδιασµό µ..
Καλέστε μας για να μάθετε την τιμή
Μάρκα: MOBIAKCARE
ΓΕΡΑΝΟΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ - ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ MORETTI " STAND UP" LIFT Ηλεκτρικός γερανός ανόρθωσης ( stand-up) Mopedia-Moretti. Σας διευκολύνει στην μεταφορά του ασθενούς χωρίς να κουραστείτε καθόλου ! Aνύψωση του ασθενούς με σταθερή βάση στα πόδια κα..
€1.850,94
Μάρκα: ORTHOSTATICAL
Σκελετός κατασκευασμένος από ατσάλι ακρυλικής βαφής Επενδεδυμένο κάθισμα με ταπετσαρία από συνθετικό υλικό το οποίο πλένεται εύκολα Το πλάτος του καθίσματος ρυθμίζεται από 42cm μέχρι 52cm Ρύθμιση βάθους καθίσματος Ρύθμιση ύψους πλάτης και γωνίας ..
€5.100,00
Logo IGProfit
Logo IGSites
Logo IGPrint
Logo eShop4all
×
×
×
×
×
×
×