Προϊόντα μασάζ

Προϊόντα μασάζ

Προϊόντα μασάζ.Από την χαλάρωση των μυών, από το κεφάλι μέχρι τα δάκτυλα, έως την τόνωση της κυκλοφορίας και τον βελονισμό,οι συσκευές μασάζ, δίνουν την δυνατότητα να κάνετε μασάζ εύκολα και απλά. Συσκευές με θερμότητα, με υπέρυθρες ακτίνες,θερμαινόμενα καθίσματα, shiatsu με κυλίνδρους και τηλεχειριστήριο προσφέρουν μασάζ με θεραπευτικές ιδιότητες.
 

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Μάρκα: MEDISANA
MEDISANA HM 840 ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ (ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ) Με αφαιρούμενο και πλενόμενο μαξιλαράκι κατασκευασμένο από φυσική λούφα. Έντονη απολέπιση. Μασάζ με δόνηση. Αδιάροχο για χρήση στο ντουζ και στο μπάνιο. ..
€14,90
Μάρκα: MEDISANA
ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ MEDISANA MC 810 4 περιοχές μασάζ στην πλάτη και στα πόδια 3 επίπεδα έντασης μασάζ 9 προγράμματα μασάζ Έντονη λειτουργία θερμότητας με ή χωρίς μασάζ Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 15 λεπτά Εύχρηστο χειριστήριο..
€48,70
Μάρκα: MEDISANA
Medisana MCH Κάθισμα Μασάζ Δόνησης με Θερμότητα & Χειριστήριο 4 ζώνες μασάζ στην πλάτη και στα πόδια 3 επίπεδα έντασης 5 προρυθμισμένα προγράμματα μασάζ Επιπλέον λειτουργία θερμότητας   Εφαρμογή | Λειτουργία 4 ζώνες μ..
€38,00
Μάρκα: MEDISANA
MC 825 Κάθισμα Μασάζ Shiatsu Και Thai, Θερμότητα, Χειρηστήριο, Κεφαλές Shiatsu Μασάζ Μασάζ πιεζοθεραπείας στην περιοχή της μέσης και του μηρού 3 προρυθμισμένες περιοχές για μασάζ shiatsu: σε όλα τα σημεία, στην πλάτη και τη μέση ..
€190,00
Μάρκα: MEDISANA
ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΑΣΑΖ SHIATSU MEDISANA MC 822 Ρυθμιζόμενο ύψος των κεφάλων μασάζ Ξεχωριστή λειτουργία δόνησης στο κάθισμα συσκευές massage 3 είδη μασάζ στην πλάτη:Shiatsu, κύλινδροι & ρύθμιση κυλίνδρων στο επιθυμητό ύψος 3 επιλογές μασάζ: στη..
€159,00
Μάρκα: MEDISANA
ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΑΣΑΖ SHIATSU MEDISANA MC 826 Μασάζ υψηλών προδιαγραφών: στοχευμένο, έντονο μασάζ για απτή αίσθηση ευημερίας Μασάζ πιεσοθεραπείας στην περιοχή της μέσης με 3 επίπεδα έντασης 2 προγράμματα μασάζ για την πλάτη (shiatsu και κρουστικό..
€279,00
Μάρκα: MEDISANA
ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ HM 850 MEDISANA Ιδανικό για χρήση στο σπίτι Χαλαρωτικό και έντονο κρουστικό μασάζ 2 προρυθμισμένα επίπεδα μασάζ 4 εργονομικά τοποθετημένες κεφαλές μασάζ Ελαφρύς και πρακτικός σχεδιασμός Tεχνικά Χαρακτηριστικά: Α..
€22,90
Μάρκα: MEDISANA
ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΠΟΔΙΩΝ MEDISANA WBB ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΟΘΗΚΗ ΚΑΙ REFLEX ROLLERS Υδροθεραπεία που αναζωογονεί όλο το σώμα.Με τρεις λειτουργίες σε μια συσκευή: παλμικές δονήσεις - φυσαλίδες αέρος - συνδυασμός και των δύο λειτουργιών, δυνατότητα λειτουργία..
€75,00
Μάρκα: MEDISANA
ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΠΟΔΙΩΝ ΜΕ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ REFLEX ROLLERS MEDISANA FS 885 3 σε 1: υδρομασάζ, μασάζ δόνησης και λειτουργία θερμότητας του νερού με υπέρυθρες Λειτουργία θερμότητας με δυνατότη ρύθμισης της θερμοκρασίαςτα από 20°C έως 48°C Λειτουργία χρ..
€83,90
Logo IGProfit
Logo IGSites
Logo IGPrint
Logo eShop4all
×
×
×
×
×
×
×