Ηλεκτρικες θερμοφορες – κουβερτες

Ηλεκτρικες θερμοφορες – κουβερτες

Θερμοφόρες ηλεκτρικές αλλά και νερού. Επίσης υποκουβέρτες θερμαινόμενες για υγιεινό και ευχάριστο ύπνο.

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Μάρκα: MEDISANA
Βολική λειτουργία ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ Υποκουβέρτα ΜΕ τέντωμα για εύκολη σύνδεση στο στρώμα   ..
€59,90
Μάρκα: MEDISANA
4 ρυθμίσεις θερμοκρασίας ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ προστασία υπερθέρμανσης.   ..
€35,00
Μάρκα: BEURER
Θερμοφόρα ηλεκτρική Beurer HK25 Συνδυάζει τη ζεστασιά με την απόλυτη ασφάλεια. Βαμβακερή επένδυση η οποία αφαιρείται και πλένεται στο πλυντήριο (έως 30 oC) Φωτειζόμενες ενδείξεις θερμοκρασίας μεγάλης ευκρίνειας Διαθέτει διακόπτη 3 επίπεδων ρύθμ..
€35,00
Μάρκα: ALFACARE
Συνδυάζει τη ζεστασιά με την απόλυτη ασφάλεια. Φωτειζόμενες ενδείξεις θερμοκρασίας μεγάλης ευκρίνειας Διαθέτει διακόπτη 3 επίπεδων ρύθμισης της θερμοκρασίας Σύστημα υπερθέρμανσης BSS (καινοτομία της Beurer) Επένδυση fleece και στις δύο όψ..
€35,00
Μάρκα: ALFACARE
Θερμοφόρα ηλεκτρική Ecomed Μία από τις λίγες θερμοφόρες που η απόδοσή της φτάνει γρήγορα τα 100W. Άνετη και μαλακή επιφάνεια από ύφασμα fleece Εύκαμπτα καλώδια θέρμανσης και ευρύ σύστημα αισθητήρων για ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας Φωτειζό..
€35,00
Μάρκα: ALFACARE
Θερμοφόρα νερού Α' ποιότητας, από τον οίκο Mapa Γαλλίας. Οικονομική επιλογή Απλή στη χρήση Προσφέρει άμεση και εντοπισμένη θεραπεία Καταπραΰνει τον πόνο με φυσικό τρόπο Κατασκευασμένη από φυσικό εκχύλισμα καουτσούκ (λάτεξ) Ανατομικά σχεδιασμέ..
€12,00
Μάρκα: MEDISANA
4 ρυθμίσεις θερμοκρασίας. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ προστασία υπερθέρμανσης. ..
€35,00
Μάρκα: MEDISANA
Αφαιρούμενο κάλυμμα ΤΗΣ Ζεστό και μαλακό άνω ΥΛΙΚΟ . Συμπ. ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΩΝ ΜΙΚΡΟ-ΙΝΕΣ COVER . Τεχνολογία " APS " - Ενεργό σύστημα προστασίας : έλεγχος οπτικής και ακουστικής θερμοκρασίας. Εύκαμπτα καλώδια θέρμανσης και ένα σύστημα αισθητήρων για την ο..
€50,00
Μάρκα: BEURER
Ηλεκτρική υποκουβέρτα διπλή Beurer UB66 XXL Συνδυάζει τη ζεστασιά με την απόλυτη ασφάλεια. Η υποκουβέρτα τοποθετείται ανάμεσα στο στρώμα και το κάτω σεντόνι, με αποτέλεσμα να διώχνει την υγρασία από το στρώμα και το σκέπασμα, προσφέροντας υγιεινό κ..
€120,00
Μάρκα: BEURER
Ηλεκτρική υποκουβέρτα μονή Beurer TS23 Συνδυάζει τη ζεστασιά με την απόλυτη ασφάλεια. Η υποκουβέρτα τοποθετείται ανάμεσα στο στρώμα και το κάτω σεντόνι, με αποτέλεσμα να διώχνει την υγρασία από το στρώμα και το σκέπασμα, προσφέροντας υγιεινό και ευ..
€73,00
Logo IGProfit
Logo IGSites
Logo IGPrint
Logo eShop4all
×
×
×
×
×
×
×