Μαξιλάρια

Μαξιλάρια

Τα μαξιλάρια της σειράς COMFORT είναι κατασκευασμένα από Visco - Elastc (Memory Foam). Κατανέμουν τις πιέσεις που ασκούνται στο σώμα ισομερώς, προσφέρουν άριστη υποστήριξη & βοηθούν στη σωστή στάση του σώματος.

Η σειρά COMFORT περιλαμβάνει ανατομικά μαξιλάρια ύπνου, ιδανικά για νας προσφέρουν έναν ευχάριστο ύπνο χωρίς καταπονήσεις, ενοχλήσεις και πονοκεφάλους.

Επίσης, μαξιλάρια ανατομικά κατάλληλα για χρήση σε όλους τους τύπους καθισμάτων & αμαξιδίων.

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Μάρκα: ALFA CARE
  Μαξιλάρι δακτύλιος με τρύπα Economy AC - 743 Προτείνεται για την πρόληψη δημιουργίας ελκών κατάκλισης, καθώς και για την ανακούφιση του πόνου στην περιοχή του κόκκυγα. Κατασκευάζεται από φυσικό καουτσούκ Διαθέτει τρύπες εσωτερικά..
€23,50
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι pu foam με gel στο κέντρο AC - 720 Μαξιλάρι με ειδική επένδυση gel στο κέντρο, ειδικά σχεδιασμένο για την αποφόρτιση των σημείων που δέχονται αυξημένη πίεση στην καθιστή θέση. Μαξιλάρι κατασκευασμένο από αφρώδες υλικό PU Foam. Χάρη στο..
€37,00
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι ανυψωτικό φουσκωτό AC - 715 Μαξιλάρι από ανθεκτικό, πλαστικό υλικό του οίκου Behrend Γερμανίας. Από ανθεκτικό, πλαστικό υλικό Βοηθά στην υποστήριξη του αυχένα και του κορμού κατά την ανάπαυση στο κρεβάτι Χρησιμοποιείτα..
€18,50
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι αυχένα - ύπνου AC - 717 Μετατρέπεται εύκολα & γρήγορα σε μαξιλάρι ύπνου! Βοηθά στη διατήρηση της σωστής θέσης του αυχένα Απαλλάσσει από του πόνους του αυχενικού συνδρόμου Χρησιμοποιείται κατά την ανάπαυση σε καθιστή θέση Μ..
€14,50
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι αυχένα φουσκωτό AC - 716 Από τον οίκο Behrend Γερμανίας. Κατασκευασμένο από PVC Επενδυμένο με βελούδινο κάλυμμα φιλικό προς το χρήστη Βοηθά στη διατήρηση της σωστής θέσης του αυχένα Απαλλάσσει από τους πόνους του αυχενικο..
€6,40
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι διαχωριστικό ποδιών AC - 745 Από τον οίκο Behrend Homecare Γερμανίας. Κατάλληλο βοήθημα πρόληψης δημιουργίας ελκών κατάκλισης σε κλινήρεις ασθενείς. Κατασκευασμένο από υλικό Visco - Elastic πολυουρεθάνη (memory foam), τ..
€19,60
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι καθίσματος ανατομικό με πλάτη AC - 719 Προσφέρει άριστη υποστήριξη και ανακουφίζει από την οσφυαλγία. Μαξιλάρι με ξύλινο σκελετό, επενδυμένο με βελούδινο κάλυμμα και αφρό πολυουρεθάνης (memory foam). Χάρη στο υλικό του, προσαρμόζεται σ..
€48,00
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι κόκκυγα AC - 722 Μαξιλάρι με εγκοπή σε σχήμα V, ειδικά σχεδιασμένο για την αποφόρτιση της περιοχής του κόκκυγα. Κατασκευασμένο από Visco - Elastic πολυουρεθάνη (memory foam) Το υλικό παίρνει το σχήμα του σώματος, προσφέροντας άνεσ..
€29,00
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι κυψελωτό με κάλυμμα AC - 724   - Μαξιλάρι κατασκευασμένο από πολύ μαλακό αφρολέξ σε μορφή κυψελών.   - Επενδυμένο από υφασμάτινο κάλυμμα με φερμουάρ, το οποίο αφαιρείται και   να πλένεται (στο χέρι).  ..
€37,00
Μάρκα: BEURER
Μαξιλάρι με αεροκυψέλες AC - 740Β Κατά των κατακλίσεων, για ασθενείς υψηλής επικινδυνότητας. Αεροκυψέλες ύψους 6 cm Διαθέτει βαλβίδα φουσκώματος για τη ρύθμιση της πίεσης του αέρα, ανάλογα με το βάρος του χρήστη Μέγιστο βάρος χρήστη 100 ..
€168,80
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι με κλίση AC - 714 Μαξιλάρι κατασκευασμένο από ανθεκτικό, υποαλλεργικό αφρολέξ, επενδυμένο με συνθετικό κάλυμμα (poly- cotton) το οποίο αφαιρείται και πλένεται. Προσφέρει άριστη υποστήριξη της πλάτης κατά την όρθια θέση, ανακουφίζοντας ..
€40,00
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι με τρύπα AC - 721 Μαξιλάρι με οπή στο κέντρο, ειδικά σχεδιασμένο για την αποφόρτιση των σημείων που δέχονται αυξημένη πίεση στην καθιστή θέση. Μαξιλάρι κατασκευασμένο από Visco - Elastic πολυουρεθάνη (Memory Foam). Χάρη στο υλικό του, ..
€34,20
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι ανατομικό AC - 718 Ειδικά σχεδιασμένο για την υποστήριξη της πλάτης. Μαξιλάρι κατασκευασμένο από Visco - Elastic πολυουρεθάνη (memory foam) επενδυμένο με βαμβακερό ύφασμα (πλενόμενο). Χάρη στο υλικό του, προσαρμόζεται στη φυσ..
€24,50
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι ύπνου Comfort τύπου Memory Foam Large Ανατομικό μαξιλάρι, κατασκευασμένο από υλικό Visco - Elastic πολυουρεθάνη (Memory Foam), ιδανικό για νας προσφέρει έναν ευχάριστο ύπνο χωρίς καταπονήσεις, ενοχλήσεις και πονοκεφάλους. Προσαρμόζεται σ..
€30,00
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι ύπνου Comfort τύπου Memory Foam Medium Ανατομικό μαξιλάρι, κατασκευασμένο από υλικό Visco - Elastic πολυουρεθάνη (Memory Foam), ιδανικό για νας προσφέρει έναν ευχάριστο ύπνο χωρίς καταπονήσεις, ενοχλήσεις και πονοκεφάλους. Προσαρμόζεται ..
€29,00
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι ύπνου Comfort τύπου Memory Foam Ανατομικό μαξιλάρι, κατασκευασμένο από υλικό Visco - Elastic πολυουρεθάνη (Memory Foam), ιδανικό για νας προσφέρει έναν ευχάριστο ύπνο χωρίς καταπονήσεις, ενοχλήσεις και πονοκεφάλους. Προσαρμόζεται στο σχή..
€30,00
Μάρκα: VITA
Μαξιλάρι κατάκλισης Ez feel 8cm Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας gel με βάση polyurethane 3’’. Η επιφάνεια του είναι λεία και μαλακή. Βοηθά στον επιμερισμό του σωματικού βάρους και παρέχει απόλυτη σταθερότητα. Χαρακτηριστικά: Σε ..
€199,90
Μάρκα: ALFACARE
Κουλούρα Κατάκλισης Υφασμάτινη AC-749 Κουλούρα Κατάκλισης Υφασμάτινη AC-749 Προτείνεται για την πρόληψη δημιουργίας ελκών κατάκλισης, καθώς και για την ανακούφιση του πόνου στην περιοχή του κόκκυγα. Ανθεκτική κατασκευή. Υφασμάτινη επένδ..
€12,00
Μάρκα: OEM
ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΑΥΧΕΝΟΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ MEMORY FOAM To ανατομικό μαξιλάρι αυχένος κατασκευασμένο από Visco-Elastic πολυουρεθάνη (Memory Foam), στηρίζει το κεφάλι και τον αυχένα στο αυτοκίνητο ή το σπίτι. Διαθέτει βελούδινη θήκη και φερμουάρ. Διαστάσεις: ..
€15,00
Μάρκα: MOBIAKCARE
ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΩΝ ΜΕ ΑΕΡΑΝΤΛΙΑ ''LASER'' - 0806931 Ραβδωτό - Αεριζόμενο με αεραντλία ∆ιαστάσεις (ΜχΠχΥ): 45x45x8 cm ∆ιαθέτει πολύ μικρές οπές ανοιγμένες με τεχνολογία LASER, μη ορατές, σε διάφορα σημεία, oι οποίες επιτρέπουν το αερισμό ..
€125,30
Logo IGProfit
Logo IGSites
Logo IGPrint
Logo eShop4all
×
×
×
×
×
×
×