Προθέσεις κνήμης

Προθέσεις κνήμης

Προθέσεις κνήμης

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Μάρκα: BEURER
Διακοσμητικά κνήμης Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι προθέσεις κατασκευάζονται με σκοπό τη βέλτιστη χρήση, παραμελώντας τον αισθητικό τομέα. Πολλοί ακρωτηριασμένοι δείχνουν πραγματικά μια δυσαρέσκεια με αυτό, διότι εκτός από την λειτουργική ανασυγκ..
Καλέστε μας για να μάθετε την τιμή
Μάρκα: OEM
Πρόθεση κνήμης PTB (patellar-tendor-bearing) Αποτελείται από θήκη κατασκευασμένη από ανθρακονήματα και διαθέτει εξαρτήματα τιτανίου, πέλμα σταθερό ή με άρθρωση και αφρώδες εξωτερικό διακοσμητικό. Ο ασθενής εφαρμόζει στο κολόβωμα μία επένδυση από ..
€1.300,00
Μάρκα: OEM
Πρόθεση κνήμης με εσωτερική κάλτσα σιλικόνης και βαλβίδα εκκένωσης αέρα - αναρρόφηση Αποτελείται από θήκη κατασκευασμένη από ανθρακονήματα, με εσωτερική κάλτσα σιλικόνης και βαλβίδα εκκένωσης αέρα. Διαθέτει εξαρτήματα τιτανίου, πέλμα σταθερό ή με άρ..
€4.000,00
Μάρκα: OEM
Πρόθεση κνήμης με εσωτερική κάλτσα σιλικόνης και μηχανική ασφάλεια εγκλωβισμού Αποτελείται από θήκη κατασκευασμένη από ανθρακονήματα, με εσωτερική κάλτσα σιλικόνης και μηχανική ασφάλεια εγκλωβισμού. Διαθέτει εξαρτήματα τιτανίου, πέλμα σταθερό ή με ά..
€3.700,00
Μάρκα: OEM
Αποτελείται από θήκη κατασκευασμένη από ανθρακονήματα και διαθέτει εξαρτήματα τιτανίου, πέλμα σταθερό ή με άρθρωση, αφρώδες εξωτερικό διακοσμητικό και μηριαία αντιστηρίγματα. Ο ασθενής εφαρμόζει στο κολόβωμα μια επένδυση από μαλακό υλικό. Στη συνέχε..
€3.700,00
Μάρκα: OEM
Με θήκη κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα και ρητίνη. Ελαφριά κατασκευή χωρίς μεταλλικά εξαρτήματα, σταθερό πέλμα και εξωτερική επιφάνεια ρητίνης.   ..
€2.700,00
Μάρκα: OEM
Προσωρινή πρόθεση κνήμης άμεσης εφαρμογής από τις πρώτες μέρες μετα την επέμβαση. Αποτελείται από δύο αεροθάλαμους οι οποίοι περικλείουν το κολώβομα εως το ριζομήριο, και ένα εξωτερικό ρητινούχο πλαίσιο συγκράτησης. Με την προσωρινή πρόθεση το κολώβ..
€2.000,00
Μάρκα: BEURER
Σύστημα Unity Tο σύστημα Ossur Unity προσφέρει την ασφάλεια και την ελευθερία των συστημάτων εκκένωσης , αλλά χωρίς την αίσθηση και τους περιορισμούς της επιγονατίδας. Αυτό το προηγμένο σύστημα από την Össur αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την διακύμαν..
€2.200,00
Μάρκα: OTTOBOCK
Αποτελείται από ειδικά κατασκευασμένη θήκη από ανθρακονήματα, με εξειδικευμένη εσωτερική κάλτσα σιλικόνης και το σύστημα Ottobock AeroLink. AeroLink  - Το σύστημα κενού χωρίς επιγονατίδα Το σύστημα AeroLink , παρέχει στους ακρωτηριασμένους κνήμης α..
€2.000,00
Μάρκα: OTTOBOCK
Σύστημα Harmony Το σύστημα Harmony της Otto Bock παρέχει εξαιρετική εφαρμογή της πρόθεσης στο ακρωτηριασμένο άκρο, με παράλληλη ελαχιστοποίηση των μεταβολών του όγκου του κολοβώματος στη διάρκεια της ημέρας . Mειώνει αποτελεσματικά την ποσότητα του ..
€2.200,00
Logo IGProfit
Logo IGSites
Logo IGPrint
Logo eShop4all
×
×
×
×
×
×
×