Βοηθήματα κλίνης

Βοηθήματα κλίνης

Σειρά από βοηθήματα κλίνης, ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κλινήρη ασθενούς. Στόχος μας είναι η εξασφάλιση αυτονομίας και η δημιουργία άνετου περιβάλλοντος.

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Μάρκα: ALFA CARE
Ανάβαθρο κλίνης μονό AC - 570 Μεταλλικής κατασκευής Με αντιολισθητική πλαστική επιφάνεια Μέγιστο βάρος χρήστη 130 Kg ..
€35,00
Μάρκα: ALFA CARE
Ανυψωτές επίπλων κωνικού σχήματος AC - 857 Ιδανικό βοήθημα για την ανύψωση επίπλων (κρεβάτια, πολυθρόνες, καρέκλες) στις περιπτώσεις που ο ασθενής δε μπορεί να σηκωθεί εύκολα λόγω του χαμηλού τους ύψους. Για έπιπλα με πόδια διαμέτρου μέχρι 6 cm ..
€25,00
Μάρκα: ALFA CARE
Δίσκος φαγητού - αναλόγιο με ανάκλιση AC - 865 Μεταλλικός σκελετός Πλαστική επιφάνεια & μεταλλικός σκελετός Ο δίσκος ανασηκώνεται και στηρίζεται σε τρεις διαφορετικές θέσεις (κλίσεις) Η ανάκλιση βοηθά τον ασθενή στην ανάγνωση Μέγιστ..
€41,00
Μάρκα: ALFA CARE
Ερεισίνωτο κρεβατιού με μαξιλάρι-στήριγμα πλάτης AC - 700 Το ερεισίνωτο κρεβατιού με μαξιλάρι είνα ένα βοήθημα για την στήριξη της πλάτης του κλινήρη ασθενούς. Με δυνατότητα ρύθμισης της επιθυμητής κλίσης από 25 έως 90 μοίρες (6 θέσεις) Αν..
€27,50
Μάρκα: ALFA CARE
Λαβή κλίνης ρυθμιζόμενη AC - 855 Βοήθημα για τη διευκόλυνση της μετακίνησης του ασθενούς από και προς την κλίνη. Κατασκευή από μεταλλικό σκελετό, υψηλής ποιότητας και αντοχής Επικάλυψη με αφρολέξ στα σημεία λαβής προς αποφυγή ολίσθησης Α..
€42,80
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλαροθήκη αδιάβροχη AC - 413 Αδιάβροχη μαξιλαροθήκη για υγιεινό ύπνο. Η εσωτερική & εξωτερική επιφάνεια της μαξιλαροθήκης αποτελείται από αδιάβροχο pvc για την πλήρη στεγανοποίηση και προστασία του μαξιλαριού. Εξασφαλίζει άνεση & ..
€16,90
Μάρκα: ALFACARE
Πλαϊνά κάγκελα ασφαλείας κατάλληλα για όλους τους τύπους κρεβατιών.   - Τοποθετούνται μεταξύ της βάσης του κρεβατιού και του στρώματος   - Δύο (2) εγκάρσιοι μεταλλικοί ράβδοι τοποθετούνται μεταξύ βάσης κρεβατιού & στρώματος ..
€88,00 €98,90
Μάρκα: ALFACARE
Πλαϊνά κάγκελα ασφαλείας κατάλληλα για όλους τους τύπους κρεβατιών. Τοποθετούνται μεταξύ της βάσης του κρεβατιού και του στρώματος Δύο (2) εγκάρσιοι μεταλλικοί ράβδοι τοποθετούνται μεταξύ βάσης κρεβατιού & στρώματος και στα άκρα τους ασφα..
€97,00 €120,00
Μάρκα: BEURER
Σανίδα μεταφοράς πλαστική AC - 457 Διευκολύνει τη μεταφορά των ασθενών από και προς την κλίνη, το αμαξίδιο, την τουαλέτα και το αυτοκίνητο. Πλαστική, αντιολισθητική επιφάνεια με ραβδώσεις για περισσότερη ασφάλεια Τοποθετείται μεταξύ δύο στ..
€29,80
Μάρκα: ALFA CARE
Στατώ ορού 2 / 4 θέσεων AC - 552. Σκελετός στήλης από αλουμίνιο Μεταλλική, τροχήλατη βάση Αντιστατικοί τροχοί με επικάλυψη πλαστικού για εύκολη και αθόρυβη μετακίνηση Άγγιστρα αλουμινίου με δυνατότητα προσθαφαίρεσης Δυνατότητα ρύθμισης ..
€63,50
Μάρκα: ALFA CARE
Τόξο σεντονιών AC - 856 Aποτελεί σημαντικό βοήθημα στους κλινήρεις ασθενείς με σημεία κατάκλισης. Ανθεκτικός σκελετός αλουμινίου Τοποθετείται στο κρεβάτι γα να διατηρεί τα βαριά σκεπάσματα υπερυψωμένα από το σώμα και τα πόδια του ασθενή ..
€17,70
Μάρκα: ALFA CARE
Τραπεζάκι κλίνης τροχήλατο διπλό AC - 863 Αποτελείται από δύο τμήματα: ένα σταθερό και ένα ανακλινόμενο Το σταθερό τμήμα αποτελεί τη μικρή επιφάνεια με διάσταση 20 (Μ) x 40 (Π) cm Η μεγάλη επιφάνεια με διάσταση 60 (Μ) x 40 (Π) cm, φέρει δυν..
€86,80
Μάρκα: OEM
- Το νερό διοχετεύται με σωλήνα μηκους 1,60 m σε οποιοδήποτε δοχείο ή κουβά.   - Φουσκώνει με το στόμα ή με την αντλία   - Διάστασεις : 63x52x20 ..
€20,00
Μάρκα: ALFACARE
ΑΝΑΡΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ Εξωτερικός αναρτήρας μεταλλικός με τριγωνική ανατομική λαβή.Τοποθετείται εξωτερικά και προσαρμόζεται σε κάθε τύπο κρεβατιού.   ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΟΠΥΥ (περιγραφή για τον γιατρό/ταμείο και ανώτατο αποδοτέο ποσό):  γ)..
€125,90
Μάρκα: MOBIAKCARE
Εγγύηση: 1 έτος. Με ιμάντες που τοποθετούνται κάτω από το στρώμα για πιο σταθερή εφαρμογή. Ύψος ρυθμιζόμενο από 55 έως 61cm. ..
€39,90
Μάρκα: ALFACARE
Επίστρωμα μεγάλης ακράτειας AC-889 Αποτελεσματικό βοήθημα για την προστασία του στρώματος σε περιπτώσεις μεγάλης ακράτειας. Αποτελείται από απορροφητικό ύφασμα τριών (3) στρώσεων Πλένεται στο πλυντήριο μέχρι 90 oC Διαστάσεις: 90 (Μ)..
€25,70
Μάρκα: MOBIAKCARE
ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΓΑΝΤΖΟΥΣ Το προστατευτικό πλαϊνό με 4 άγκιστρα  και ελατήρια, ελευθερώνει τα 2 επάνω άγγιστρα και ανακλίνει το πλαινό προς τα κάτω.  Η τίμη αφορά τεμάχιο Συνολικό ύψος πλαϊνού 43 cm Από..
€60,00
Μάρκα: ALFACARE
Κάλυμμα στρώματος πετσετέ για μονό κρεβάτι AC - 892. Από τον οίκο Behrend Homecare Γερμανίας. Εξαιρετική προστασία του στρώματος σε περιπτώσεις ακράτειας. Η επιφάνεια η οποία έρχεται σε επαφή με το χρήστη είναι υφασμάτινη (πετσετέ) Η ..
€27,90
Μάρκα: ALFACARE
Κάλυμμα στρώματος πλαστικό για διπλό κρεβάτι AC - 891. Από τον οίκο Behrend Homecare Γερμανίας. Ιδανικό βοήθημα για την προστασία του στρώματος σε περιπτώσεις ακράτειας. 100% αδιάβροχο Με περιφερειακό λάστιχο για να στερεώνεται στο στρώ..
€20,80
Μάρκα: MOBIAKCARE
​​Πτυσσόμενα Εξωτερικά Κάγκελα Κρεβατιου 0807801 Ρυθμιζόμενου μήκους : 115-195cm. Ρυθμιζόμενου πλάτους (με ελατήριο) : 88-110cm. Ρυθμιζόμενου ύψους (2 θέσεις) : 25 & 46cm. ..
€88,00 €142,00
Logo IGProfit
Logo IGSites
Logo IGPrint
Logo eShop4all
×
×
×
×
×
×
×