Βοηθήματα καθημερινής χρήσης

Βοηθήματα καθημερινής χρήσης

Σε αυτή την κατηγορία σας παρουσιάζουμε μια σειρά από βοηθήματα τα οποία θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας.

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Μάρκα: ALFA CARE
Αναβάτης υποδημάτων AC - 642 Ιδανικό βοήθημα για άτομα που δυσκολεύονται να σκύψουν. Προτείνεται για άτομα με προβλήματα στη μέση Χρήσιμο κατά το μετεγχειρητικό στάδιο επεμβάσεων ισχίου Από πλαστικό υλικό, ανθεκτικής κατασκευής ..
€3,99
Μάρκα: ALFA CARE
Βοηθητικό χέρι με διπλή λαβή AC - 646 Χρήσιμο στην καθημερινότητα σας για να πιάνετε αντικείμενα που βρίσκονται μακριά σας Εύκολο στη χρήση, με ανατομική διπλή λαβή Μήκος 80 cm ..
€15,00
Μάρκα: ALFA CARE
Βοηθητικό χέρι με λαβή σκανδάλη AC - 645 Χρήσιμο στην καθημερινότητα σας για να πιάνετε αντικείμενα που βρίσκονται μακριά σας Εύκολο στη χρήση, με ανατομική λαβή Στην άκρη έχει μαγνήτη για να πιάνετε μικρά σιδερένια αντικείμενα Μήκος 70 ..
€14,60
Μάρκα: ALFA CARE
Ζώνη μεταφοράς και βηματισμού ασθενών AC -458 Βοηθά τα άτομα που έχουν αναλάβει τη φροντίδα του ασθενούς στο εύκολο ανασήκωμα του ή στην καθοδήγηση στο περπάτημα. Ανθεκτική και ασφαλής κατασκευή Η ζώνη δένεται στη μέση του ασθενούς και ο φ..
€30,00
Μάρκα: ALFA CARE
Θήκη ποτηριού με χερούλια AC - 871 Πλαστική θήκη με μεγάλα χερούλια ώστε να κρατάτε σταθερά τα ποτήρια και να πίνετε εύκολα. ..
€4,00
Μάρκα: ALFA CARE
Καλτσοφορετής AC - 640 Ιδανικό βοήθημα για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα λόγω επεμβάσεων ή με δυσκαμψία στη σπονδυλική στήλη Κατάλληλος για κάλτσες Διαθέτει κορδόνια ώστε να διευκολύνει το χρήστη κατά την εφαρμογή, ακόμη και από την καθιστή..
€10,00
Μάρκα: ALFA CARE
Καλτσοφορετής διπλός AC-641 Ιδανικό βοήθημα για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα λόγω επεμβάσεων ή δυσκαμψίας στη σπονδυλική στήλη. Κατάλληλος για λεπτές κάλτσες & καλσόν Διαθέτει ιμάντες ώστε να διευκολύνει το χρήστη κατά την εφαρμο..
€10,70
Μάρκα: ALFA CARE
Κόπτης χαπιών με αποθηκευτικό χώρο AC - 631 Πρακτικό βοήθημα, ώστε ο χρήστης να κόβει τα χάπια με ευκολία και να προσδιορίζει τις δόσεις του. Διευκολύνει τα άτομα με περιορισμένη κίνηση στα δάκτυλα Τοποθετείτε το χάπι στην ειδική θέση..
€3,99
Μάρκα: ALFA CARE
Ποδιά φαγητού για ενήλικες AC - 869 Από μαλακό πλαστικό Αδιάβροχη Διαθέτει θήκη στο κάτω μέρος ώστε να μαζεύονται οι τροφές κατά τη σίτιση και ο ασθενής να παραμένει καθαρός Στερεώνεται με αυτοκόλλητες ταινίες στο λαιμό ..
€9,00
Μάρκα: ALFA CARE
Ποτήρι με άνοιγμα μύτης AC - 870 Ιδανικό βοήθημα για όσους έχουν δυσκολία να μετακινούν το κεφάλι ή τον αυχένα προς τα πίσω. ..
€3,99
Μάρκα: ALFA CARE
Προγραμματιστής χαπιών εβδομαδιαίος μεγάλος AC-661 Ιδανικό βοήθημα για προγραμματισμό των δόσεων των χαπιών. Εύκολο στη μεταφορά. ..
€10,00
Μάρκα: ALFA CARE
Προγραμματιστής χαπιών εβδομαδιαίος μικρός AC - 660 Ιδανικό βοήθημα για προγραμματισμό των δόσεων των χαπιών. Διαθέτει οκτώ (8) ανεξάρτητα χωρίσματα και ενδείξεις για την καθημερινή χρήση. Κατάλληλο για μεταφορά χάρη στο μικρό του μέγεθος. ..
€1,99
Μάρκα: ALFA CARE
Προγραμματιστής χαπιών ημερήσιος AC - 662 Για τον προγραμματισμό των δόσεων των χαπιών της ημέρας. Πρακτικός στη μεταφορά λόγω του μικρού μεγέθους. ..
€1,99
Μάρκα: ALFA CARE
Τρίφτης χαπιών AC - 630 Πρακτικό βοήθημα για εύκολο θρυμματισμό των χαπιών. Ξεβιδώνετε τη βάση, τοποθετείτε το χάπι και περιστρέφετε τον τρίφτη Το μεγάλο καπάκι διευκολύνει ιδιαίτερα άτομα με περιορισμένη δύναμη και ευκινησία των δακτύλων Μικρό..
€6,00
Μάρκα: OEM
- Το νερό διοχετεύται με σωλήνα μηκους 1,60 m σε οποιοδήποτε δοχείο ή κουβά.   - Φουσκώνει με το στόμα ή με την αντλία   - Διάστασεις : 63x52x20 ..
€20,00
Μάρκα: ALFACARE
Βοηθητική Λαβή Ξεκουμπώματος AC-650. Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι. Με πλαστική λαβή. ..
€6,40
Μάρκα: ALFACARE
Δοχείο Οδοντοστοιχίας AC-633 Πλαστικό δοχείο οδοντοστοιχιών με καπάκι ασφαλείας. Δεν περιέχει στραγγιστήρι. Διαστάσεις: 9 (Π) x 7.5 (Μ) x 6 (Υ) cm ..
€3,85
ΖΩΝΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ Για άθληση στο νερό Υλικό: EVA Διαστάσεις: 72×24×3.5cm ..
€24,00
Μάρκα: ALFACARE
Κορδόνια Ελαστικά AC-648 Από ελαστικό υλικό ανθεκτικής κατασκευής. ..
€4,90
Μάρκα: ALFACARE
Νυχοκόπτης με Βάση AC-643 Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι. Βάση από πλαστικό. ..
€16,70
Logo IGProfit
Logo IGSites
Logo IGPrint
Logo eShop4all
×
×
×
×
×
×
×