Βοηθήματα αμαξιδίων

Βοηθήματα αμαξιδίων

Μία σειρά βοηθημάτων αναπηρικών αμαξιδίων, υψηλών προδιαγραφών, καλύπτοντας πλήρως τις εκάστοτε ανάγκες των ασθενών.

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Μάρκα: ALFA CARE
Ζώνη ασφαλείας αμαξιδίου AC - 460 με μηχανισμό ασφαλείας   - Προσφέρει άνεση και ασφάλεια στον ασθενή κατά τη μετακίνηση του.   - Οι δύο άκρες της ζώνης τοποθετούνται στο σκελετό των βραχιόνων ή της πλάτης του   αμαξι..
€15,80
Μάρκα: ALFA CARE
Ζώνη ασφαλείας αμαξιδίου σε μορφή γιλέκου AC - 459 Προσφέρει άνεση και ασφάλεια στον ασθενή κατά τη μετακίνηση του. Φαρδιά ζώνη ασφαλείας αμαξιδίου, κατασκευασμένη από μαλακό υλικό Τοποθετείται χιαστί, αγκαλιάζοντας το θώρακα και την κοιλι..
€41,20
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι κυψελωτό με κάλυμμα AC - 724   - Μαξιλάρι κατασκευασμένο από πολύ μαλακό αφρολέξ σε μορφή κυψελών.   - Επενδυμένο από υφασμάτινο κάλυμμα με φερμουάρ, το οποίο αφαιρείται και   να πλένεται (στο χέρι).  ..
€37,00
Μάρκα: ALFA CARE
Μαξιλάρι σφήνα με κλίση AC - 723   - Ιδανικό βοήθημα για την υποστήριξη του κορμού στο κρεβάτι   - Προτείνεται επίσης, για την καλύτερη ρύθμιση της κλίσης του σώματος στο   κάθισμα για πολύωρη εργασία   - Δ..
€18,90
Μάρκα: ALFA CARE
Ράμπες αναπηρικού αμαξιδίου AC - 454 μήκους 1.5m Ράμπες αναπηρικού αμαξιδίου, με δυνατότητα πτύξεως, κατάλληλες για την ασφαλή μετακίνηση ασθενών με κινητικά προβλήματα. Διευκολύνουν την ανάβαση και την κατάβαση σε επικλινείς επιφάνειες. Κατασκευ..
€195,00
Μάρκα: ALFA CARE
Ράμπες αναπηρικού αμαξιδίου AC - 456 μήκους 2m Ράμπες αναπηρικού αμαξιδίου, με δυνατότητα πτύξεως, κατάλληλες για την ασφαλή μετακίνηση ασθενών με κινητικά προβλήματα. Διευκολύνουν την ανάβαση και την κατάβαση σε επικλινείς επιφάνειες. Κατασκευασ..
€220,00
Μάρκα: BEURER
Σανίδα μεταφοράς πλαστική AC - 457 Διευκολύνει τη μεταφορά των ασθενών από και προς την κλίνη, το αμαξίδιο, την τουαλέτα και το αυτοκίνητο. Πλαστική, αντιολισθητική επιφάνεια με ραβδώσεις για περισσότερη ασφάλεια Τοποθετείται μεταξύ δύο στ..
€29,80
Μάρκα: ALFA CARE
Στατώ ορού αμαξιδίου AC - 453 με δύο άγγιστρα.   - Τοποθετείται με ευκολία στους περισσότερους τύπους αναπηρικών αμαξιδίων.   - Εφαρμόζει με ασφάλεια στο σωλήνα της πλάτης του αμαξιδίου   - Στηρίζεται σε δύο σημεία (σ..
€24,90
Μάρκα: ALFA CARE
Τραπέζι αμαξιδίου ξύλινο AC - 451   - Τοποθετείται με ευκολία στους περισσότερους τύπους αναπηρικών αμαξιδίων.   - Εφαρμόζει με αυτοκόλλητα velcro στους βραχίονες των αμαξιδίων   - Άνοιγμα 29 cm   - Διαστάσ..
€39,00
Μάρκα: ALFA CARE
Τραπέζι αμαξιδίου πλαστικό AC - 452 Τοποθετείται με ευκολία στους περισσότερους τύπους αναπηρικών αμαξιδίων. Εφαρμόζει με πλαϊνά μεταλλικά στηρίγματα και σφιγκτήρες στους βραχίονες Άνοιγμα 27 cm ..
€40,00
Μάρκα: ALFACARE
Βάση Ποτηριού για Αμαξίδιο. Τοποθετείται εύκολα με ειδικούς σφιγκτήρες. Κατασκευασμένο από πλαστικό υλικό. ..
€11,90
Μάρκα: ALFACARE
Βάση Ποτηριού για Αμαξίδιο Διπλή . Τοποθετείται εύκολα με ειδικούς σφιγκτήρες. Κατασκευασμένο από πλαστικό υλικό. ..
€23,90
Μάρκα: MOBIAKCARE
ΖΩΝΗ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΡΠΟΥ KOALA Σχεδιασμένο για τη συγκράτηση του καρπού των ασθενών που κάθονται σε αναπηρικό καροτσάκι ή κοινή καρέκλα. Το περιβραχιόνιο είναι άνετο χάρη στην μαλακή επένδυση του υφάσματος. Ενισχυμένο κατά μήκος της περιμέτρου μ..
€38,80
Μάρκα: MOBIAKCARE
Ζώνη Αναπ. Αμαξιδίου με βίδες Κωδικός: 0809750   Κατάλληλη για κάθε τύπο αμαξιδίου. Στερεώνεται βιδωτή στο κάθισμα ή στην πλάτη. ..
€5,00
Μάρκα: MOBIAKCARE
Ζώνη Συγκράτησης Στήθους Koala Κωδικός: 0806689   Σχεδιασμένη για να διευκολύνεται η συγκράτηση και να αποτρέπετε η ολίσθηση προς τα εμπρός των ασθενών που κάθονται σε αναπηρικό αμαξίδιο ή σε κάποια καρέκλα. Η ζώνη είναι ιδιαίτερα ευ..
€45,00
Μάρκα: MOBIAKCARE
Πτυσσόμενη, μαζεύει εύκολα σε ρολό & μεταφέρεται μέσα στην ειδική θήκη Διαστάσεις (ΜxΠ): 76X96cm Μέγιστο βάρος: 270 κιλά Περιλαμβάνεται ειδική θήκη φύλαξης και μεταφοράς ..
€152,00
Μάρκα: MOBIAKCARE
Διαστάσεις: 77-210cm Μέγιστο βάρος: 300 κιλά Πτυσσόμενη με αντιολισθητική βάση σε 2 τεμαχια ..
€187,00
Logo IGProfit
Logo IGSites
Logo IGPrint
Logo eShop4all
×
×
×
×
×
×
×